A place for everything
everything in its place.
Benjamin Franklin

Geen rust in je hoofd zonder rust in je omgeving

Bekruipt het gevoel je soms dat je door de bomen het bos niet meer ziet, dat de chaos om je heen zorgt voor chaos in je hoofd? Wanorde is nu eenmaal een grote energievreter die leidt tot ineffeciƫntie, zowel in je handelingen als in je gedachten. Tijdens een sessie opruimcoaching scheppen we orde, overzicht en structuur in je omgeving. Hierdoor worden andere mechanismen in werking gezet waardoor bepaalde knelpunten bloot komen te liggen. Je leert nieuwe gewoontes vormen en onderhouden voor een blijvend resultaat. Behalve een rustigere omgeving, krijg je ook meer inzicht in jezelf en je gewoontes.

Heb je enkel nood aan opruimtips, dan ben je wellicht goed geholpen met een eenmalig advies aan huis. Trek hiervoor 1,5 uur uit.

Heb je nood aan coaching en ga je liever samen met mij aan de slag bij het opruimen, trek dan 3 à 4 uur tijd uit per sessie. Tijdens een intakegesprek brengen we jouw doel en de nodige aanpak hiertoe in kaart. Op basis hiervan bezorg ik je een offerte.

Stress- & Burn-outcoaching
  • Loop je dikwijls te piekeren of ben je gespannen?
  • Voel je je soms onzeker?
  • Lijkt het alsof je steevast de verkeerde keuzes maakt ?
  • Vind je het lastig om de balans tussen je werk en je gezin te bewaren?

HSP coaching
  • Verlies je jezelf gemakkelijk in de emoties van een ander?
  • Ben je prikkelbaar als je je overspoeld voelt door drukte?
  • Ben je gevoelig voor fel licht, sterke geuren, harde geluiden, grove weefsels, ...?
  • Krijg je het niet stil in je hoofd?
Wandelcoaching
  • Is de drempel voor individuele coaching voor jou te hoog?
  • Weet je zelf heel goed waar je aan wilt werken?
 

Fier op wat mijn cliënten bereikt hebben

Ik ben bij Silvia terechtgekomen omdat ik professioneel heel slecht in mijn vel zat, allerlei vage lichamelijke klachten ondervond en dreigde op te branden. De coaching ben ik hoopvol, maar tegelijk heel afwachtend aangegaan. Ik had geen zin in praatsessies en dat heeft Silvia perfect begrepen. Ik wist vanaf het eerste moment dat ik de coaching niet zou ondergaan, maar dat ik zelf actief aan de slag zou moeten gaan.
De no-nonsense aanpak van Silvia, gecombineerd met de praktische oefeningen tijdens de sessies en de opdrachten voor thuis, maakten het tot een intens en boeiend traject. Ik ben tot heel wat (zelf-)inzicht gekomen en voelde mij na afloop van de sessies terug wat rustiger en meer zelfzeker. Na afronding van het traject mocht ik bij twijfel terug contact opnemen. Dat was niet nodig in mijn geval, maar het gaf een goed gevoel te weten dat ik er ook nadien niet alleen voor stond.
Lien

Consectetur aut numquam et. Rem iure ipsa voluptatibus omnis et. Asperiores nisi sed ratione velit harum et est dolor.
Quae inventore rerum ut animi. Illo excepturi qui aut eum natus esse quidem est. Fugiat praesentium quia beatae dolore dignissimos alias nemo.
Jane Doe