In every walk with nature,
one receives far more
than he seeks.
John Muir

Kom mentaal in beweging door lichamelijk in beweging te zijn.

Ben je een denker en kom je moeilijk tot je gevoel? Dan is wandelcoaching een uitstekende coachingsvorm voor jou. Doordat er om je heen meer ruimte is, komt er ook meer ruimte en bijgevolg stilte in je hoofd. Hierdoor komt er meer plaats voor je gevoel.
Of vind je het lastig om te praten over moeilijkere onderwerpen? Ervaar dan hoe het visuele dat de natuur biedt, je helpt jouw verhaal te brengen met behulp van metaforen.

En zelfs als je je best comfortabel voelt in de setting van een coachingspraktijk, ondervind je de talloze voordelen van wandelcoaching. Wandelen in de natuur werkt stressverlagend en wekt endorfine op in je lichaam waardoor je alerter wordt en nieuwe ideeën sneller in je opkomen. Want wie lichamelijk in beweging is, komt makkelijker mentaal in beweging.

Tielt biedt enkele pareltjes op het vlak van natuur. Denk maar aan de Poelberg en de Meikensbossen. Of misschien ken je zelf een mooi en rustig plekje? Laat het me gerust weten. Dan bekijken we hoe we praktisch kunnen afspreken.

Stress- & Burn-outcoaching
  • Loop je dikwijls te piekeren of ben je gespannen?
  • Voel je je soms onzeker?
  • Lijkt het alsof je steevast de verkeerde keuzes maakt ?
  • Vind je het lastig om de balans tussen je werk en je gezin te bewaren?

HSP coaching
  • Verlies je jezelf gemakkelijk in de emoties van een ander?
  • Ben je prikkelbaar als je je overspoeld voelt door drukte?
  • Ben je gevoelig voor fel licht, sterke geuren, harde geluiden, grove weefsels, ...?
  • Krijg je het niet stil in je hoofd?
Wandelcoaching
  • Is de drempel voor individuele coaching voor jou te hoog?
  • Weet je zelf heel goed waar je aan wilt werken?
 

Fier op wat mijn cliënten bereikt hebben

Ik ben bij Silvia terechtgekomen omdat ik professioneel heel slecht in mijn vel zat, allerlei vage lichamelijke klachten ondervond en dreigde op te branden. De coaching ben ik hoopvol, maar tegelijk heel afwachtend aangegaan. Ik had geen zin in praatsessies en dat heeft Silvia perfect begrepen. Ik wist vanaf het eerste moment dat ik de coaching niet zou ondergaan, maar dat ik zelf actief aan de slag zou moeten gaan.
De no-nonsense aanpak van Silvia, gecombineerd met de praktische oefeningen tijdens de sessies en de opdrachten voor thuis, maakten het tot een intens en boeiend traject. Ik ben tot heel wat (zelf-)inzicht gekomen en voelde mij na afloop van de sessies terug wat rustiger en meer zelfzeker. Na afronding van het traject mocht ik bij twijfel terug contact opnemen. Dat was niet nodig in mijn geval, maar het gaf een goed gevoel te weten dat ik er ook nadien niet alleen voor stond.
Lien

Consectetur aut numquam et. Rem iure ipsa voluptatibus omnis et. Asperiores nisi sed ratione velit harum et est dolor.
Quae inventore rerum ut animi. Illo excepturi qui aut eum natus esse quidem est. Fugiat praesentium quia beatae dolore dignissimos alias nemo.
Jane Doe