Don't lose the spark
that makes you ... you.
C.J. Peterson

Word de beste versie van jezelf!

Oorspronkelijk betekende het werkwoord 'to coach' het vervoeren van een gewaardeerd of waardevol persoon van waar hij was naar waar hij wil zijn. In de huidige, meer figuurlijke betekenis ondersteunt een coach de cliƫnt als gelijkwaardige partner bij diepe levensvragen of bij het behalen van zelfgekozen concrete doelen. Deze vorm van professionele en persoonlijke begeleiding is dus zeer doelgericht en focust sterk op actie en concrete gedragsveranderingen.

Als coach help ik je eerst en vooral om je doel helder te maken. Hierdoor krijg je inzicht in jezelf en in de situatie. En door zelfbewuster te worden, leer je je eigen sterktes beter benutten. Tijdens deze begeleiding word jij de beste versie van jezelf.

Stress- & Burn-outcoaching
  • Loop je dikwijls te piekeren of ben je gespannen?
  • Voel je je soms onzeker?
  • Lijkt het alsof je steevast de verkeerde keuzes maakt ?
  • Vind je het lastig om de balans tussen je werk en je gezin te bewaren?

HSP coaching
  • Verlies je jezelf gemakkelijk in de emoties van een ander?
  • Ben je prikkelbaar als je je overspoeld voelt door drukte?
  • Ben je gevoelig voor fel licht, sterke geuren, harde geluiden, grove weefsels, ...?
  • Krijg je het niet stil in je hoofd?
Wandelcoaching
  • Is de drempel voor individuele coaching voor jou te hoog?
  • Weet je zelf heel goed waar je aan wilt werken?
 

Fier op wat mijn cliënten bereikt hebben

Ik ben bij Silvia terechtgekomen omdat ik professioneel heel slecht in mijn vel zat, allerlei vage lichamelijke klachten ondervond en dreigde op te branden. De coaching ben ik hoopvol, maar tegelijk heel afwachtend aangegaan. Ik had geen zin in praatsessies en dat heeft Silvia perfect begrepen. Ik wist vanaf het eerste moment dat ik de coaching niet zou ondergaan, maar dat ik zelf actief aan de slag zou moeten gaan.
De no-nonsense aanpak van Silvia, gecombineerd met de praktische oefeningen tijdens de sessies en de opdrachten voor thuis, maakten het tot een intens en boeiend traject. Ik ben tot heel wat (zelf-)inzicht gekomen en voelde mij na afloop van de sessies terug wat rustiger en meer zelfzeker. Na afronding van het traject mocht ik bij twijfel terug contact opnemen. Dat was niet nodig in mijn geval, maar het gaf een goed gevoel te weten dat ik er ook nadien niet alleen voor stond.
Lien

Consectetur aut numquam et. Rem iure ipsa voluptatibus omnis et. Asperiores nisi sed ratione velit harum et est dolor.
Quae inventore rerum ut animi. Illo excepturi qui aut eum natus esse quidem est. Fugiat praesentium quia beatae dolore dignissimos alias nemo.
Jane Doe