And one day she discovered that she was fierce, and strong, and full of fire, and that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears.
Marcus Anthonius

Ik spreek uit ervaring en opgedane kennis.

Een boeiende en uitdagende job, een mooi loon en veel kansen die ik maar al te graag aannam: het leek alsof ik het professioneel allemaal mooi voor elkaar had. Maar terwijl ik volle gas gaf, trok mijn lichaam aan de handrem. Door stelselmatig de talloze lichamelijke en psychische klachten te negeren, was mijn batterij leeggelopen. Wekenlang werd ik plots en ongewild veroordeeld tot de mooie zetel in onze living, die tot dan toe eerder een decoratiestuk was dan een gebruiksvoorwerp. 'Willen maar niet kunnen' vat deze periode het beste samen. Het besef dat er iets grondig moest veranderen, flikkerde als een niet te negeren LED-baanreclame op mijn netvlies.
Vanuit dankbaarheid voor deze harde maar leerrijke ervaring en met herwonnen energie en passie, vond ik mijn missie. Enkele opleidingen later, zet ik mijn ervaring en opgedane kennis in om anderen die in een burn-out zitten of er tegenaan hinken, te helpen.

Opleidingen:

Postgraduaat Inspirerend coachen - Artevelde Hogeschool (Jef Clement)
Stress- en Burn-outcoaching - HRD Academy (Annita Rogier)
Hoogsensitiviteit voor Professionals - Huis voor Veerkracht (Prof. Dr. Elke Van Hoof)

Foto van Silvia Vanryckeghem